(10 kuppikakkua)
50 g pehmeätä voita
75 g fariinisokeria
5 tippaa vaniljaa
Sekoita hyvin.
2 keltuaista
Lisää sokeri-voi massaan ja sekoita kunnes massa on vaaleanruskea vaahto.
60 g tattarijauhoa
1 tl leivinjauhetta
Lisää vaahtoon ja sekoita tasaiseksi.
2 valkuaista
1 hyppysellinen suolaa
Vatkaa valkuaiset ja suola kovaksi vaahdoksi.
Taita varovasti taikinaan.
Jaa taikina tasaisesti korkeisiin kuppikakku vuokiin.
Paista 190°C lämpimässä uunissa 12 minuuttia.
10 g voita
15 g fariinisokeria
1 tl hunajaa
1 hyppysellinen suolaa
Mittaa ainekset kattilaan.
Sulata miedolla lämmöllä ja kiehauta sekoitus hetkeksi.
Anna sokeri jäähtyä hieman ja levitä kuppikakkujen päälle.
Koristele mielesi mukaan.
Nauti!