Kermainen parsapasta

gluteenitonmaitomunatonpähkinätönsoijaton

(noin 4 annosta)

400 g gluteenitonta pastaa

Valmista kuten paketissa mainittu kunnes pasta on al dente.

400 g vihreää parsaa

Leikkaa pois puiset osat ja pese hyvät osat huolellisesti.
Leikkaa parsan varret paloiksi, puolita isot varret.

10 g voita

Sulata voi pannulla.
Kuullota parsa voissa kunnes parsa on hieman pehmentynyt.

runsas ripaus rakuunaa
hyppysellinen sokeria
suolaa
pippuria

Ripottele mausteet parsan päälle.

1 tilkka sitruunamehua

Kaada mehu pannulle ja anna sen sihistä hetken, sitten vähennä lämpöä.

2 dl kermaa

Lisää kerma pannulle ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.

20 g raastettua parmesan juustoa

Ripottele juusto kastikkeeseen ja sekoita.
Kiehauta kastike nopeasti ja ota pannu pois liedeltä.
Lisää pasta kastikkeeseen, sekoita ja tarjoa ripauksella parmesania, pippuria ja suolaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *