(noin 4 annosta)
400 g gluteenitonta pastaa
Valmista kuten paketissa mainittu kunnes pasta on al dente.
400 g vihreää parsaa
Leikkaa pois puiset osat ja pese hyvät osat huolellisesti.
Leikkaa parsan varret paloiksi, puolita isot varret.
10 g voita
Sulata voi pannulla.
Kuullota parsa voissa kunnes parsa on hieman pehmentynyt.
runsas ripaus rakuunaa
hyppysellinen sokeria
suolaa
pippuria
Ripottele mausteet parsan päälle.
1 tilkka sitruunamehua
Kaada mehu pannulle ja anna sen sihistä hetken, sitten vähennä lämpöä.
2 dl kermaa
Lisää kerma pannulle ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
20 g raastettua parmesan juustoa
Ripottele juusto kastikkeeseen ja sekoita.
Kiehauta kastike nopeasti ja ota pannu pois liedeltä.
Lisää pasta kastikkeeseen, sekoita ja tarjoa ripauksella parmesania, pippuria ja suolaa.