Spitzbuebe

guluteenitonmaitomunatonpahkinatonsoijaton

(noin 30 kpl)

150g pehmeätä voita

Vatkaa voi.

80 g tomusokeria
1 hyppysellinen suollaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl vettä

Sekoita voin kanssa kunnes seos on sileä.

200 g tattarijauhoa
30 g perunajauhoa

Lisää massaan ja sekoita kunnes taikina on taas sileä.
Anna taikina levätä hetken viileässä paikassa.

Tattarijauhoa kaulimiseen

Kauli taikina hyvin jauhetulla alustalla 1-2 mm ohueksi.
Leikkaa pyöreitä keksejä ja poista joka toisesta pienellä piparimuotilla keskeltä taikina.
Siirrä keksit leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Paista keksit 200°C lämpimässä uunissa 5 minuuttia. Varo että keksit eivät paistu liikaa, ota heti uunista jos reunat alkaa ruskettua.
Anna keksien jäähtyä kokonaan.

100-150 g Marmeladia (musta- tai punaherukka, tai joku muu haluamasi marmeladi)

Kuumenna marmeladi pienessä kattilassa kunnes se on juokseva.
Levitä marmeladi kaikille kokonaisille kekseille.
Aseta keksi jossa kuviollinen reikä marmeladin päälle.

Tomusokeria

Ripottele tomusokeri keksien päälle.

Nauti!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *