4 munaa
140 g ruokosokeria
Sekoita yhteen.
140 g tattarijauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Sekoita munan ja sokerin kanssa yhteen.
200 g tumma suklaata (gluteeniton)
Sulata suklaa ja sekoita taikinaan.
1 dl maitoa
Sekoita taikinaan.
Kaada taikina kakkuvuokaan (24 cm).
Paista 180° lämpimässä uunissa 30-35 minuuttia.
Anna kakun hieman jäähtyä ja poista kovettunut kuori kakun päältä.
100 g tummaa suklaata (gluteeniton)
50 g voita
2 rkl kermaa
Sulata suklaa ja voi kerman kanssa ja sekoita sileäksi massaksi.
Levitä suklaa, vähän kerralla, kakun päälle.
Anna kakun seistä hetken.
Kakku on parhaimmillaan kun suklaakuorrute on vielä tahmea ja kakku ei ihan vielä jäähtynyt.