Näkkileipä kolmiot

gluteenitonmaidotonmunatonpähkinätönsoijatonvegaani

Nämä pienet näkkileipä kolmiot tekevät juhlien valmisteluista helppoa. Näissä ei ole mitään muuta kuin hyvää. Tässä on helppo reseptini joka sopii kaikille.

100 g tattarihiutaleita
50 g auringonkukan siemeniä
25 g chia siemeniä
2 rkl seesamin siemeniä
1½ rkl psyllium siemeniä
½ tl ruususuolaa
4 dl vettä

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita lusikalla.
Anna taikinaseos liota 30 minuuttia.
Kaada näkkileipätaikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille (noin 33×42 cm).
Levitä taikina tasaisesti koko pellille.
Paista näkkileipä 30 minuuttia 180° C kuuman uunin alaosassa.
Ota pelti uunista ja leikkaa pizzaleikkurilla ensin neliöitä (noin 6×6 cm), sitten puolita niitä kolmioiksi.
Paista näkkileipä vielä 30 minuuttia, tai kunnes kuivia, uunin keskitasolla.
Sammuta uuni ja anna näkkileipä kolmiot jäähtyä uunissa.

Tarjoile pelkällä voilla ja sormisuolalla tai suosikki dippiesi kera.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *